sport | hula hoops

Magnetic bamboo rugbandage

Op Body Plus 'gezondheid, fittness, verzorging' is alles over sport te vinden: waaronder hula-hoops en specifiek Magnetic bamboo rugbandage (Magnetic-bamboo-rugbandage679|3)

Magnetische bamboe rugbandage. Lumbar Insportline magneetband, gemaakt van Bamboe-carbonweefsel met germanium. Bamboe-carbonvezels zenden infrarode stralen die de bloedsomloop bevorderen en hierdoor de druk verminderen tijdens de oefening. Bamboe-carbonweefsel heeft ook een uitstekende thermoregulerende eigenschap, droogt snel op en houdt geen onaangename geuren vast. Het weefsel waarvan de lumbale band is gemaakt heeft een zeer hoge dichtheid, is elastisch, zacht, comfortabel en eenvoudig te reinigen. Magneten verbeteren de bloedtoevoer naar de huid, verminderen stress, verminderen pijn die wordt veroorzaakt door artritis en verlichten klachten die voortkomen uit de overgang. De germanium onderdelen bevorderen het herstel na blessures en kwalen en verkort de periode van de behandeling. Germanium bevordert de natuurlijke aanmaak van de hormonen zoals endorfine, serotonine en groeihormoon. Daarnaast heeft u tijdens het dragen van de band minder last van steken en voelt u een fijne ondersteuning en onderdrukt het symptomen van osteoporose. Hoge kwaliteit klittenband zorgt voor snelle en eenvoudige bevestiging. Lumbar magneetband inSPORTline zal dankzij het zachte elastische materiaal perfect op uw lichaam aansluiten. Technische specificaties: Effectief weefsel van bamboe-carbonvezel Ondersteunt de bloedcirculatie Helpt een sneller herstel Verhoogt de weerstand Hoge kwaliteit klittenband Bevat 4 magneten Bevat 4 germanium componenten Zacht elastisch materiaal De eigenschappen van het germanium: Verbeterd de natuurlijke aanmaak van hormonen Vermindert pijn Verhoogt de mobiliteit dankzij de ondersteunende functie Vermindert de symptomen van osteoporose Ondersteunt ontgifting Helpt bij de behandeling van blessures De voordelen van carbon vezels van bamboe: Uitstekende thermoregulerende eigenschappen. Droogt snel op en absorbeert de vocht gemakkelijk. Een unieke cross-structuur vermindert het zweten en houdt de huid droog. Weefsels van deze vezel zijn erg sterk en zullen niet snel beschadigen. Zendt infrarode straling. Carbon fiber van bamboe zendt infrarode straling uit die de bloedcirculatie bevordert en houdt het lichaam warm. Effectief beschermt tegen UV-straling. Weerstand tegen bacteriën en houdt vieze geuren buiten. De structuur van Taiwanese bamboe bevat natuurlijke mineralen die vocht absorberen waardoor onaangename geuren, bacteriën en schimmels niet binnendringen.  


merk: Insportline
levertijd: 0 werkdagen
verzendkosten: � 4.99

EUR: 29.00

Andere producten uit deze categorie

TRAVEL hoelahoep met travel riem

Op Body Plus 'gezondheid, fittness, verzorging' is alles over sport te vinden: waaronder hula hoops en specifiek TRAVEL hoelahoep met travel riem

Fitness hoelahoep POWERHOOP® Slim (1.4 kg)

Op Body Plus 'gezondheid, fittness, verzorging' is alles over sport te vinden: waaronder hula hoops en specifiek Fitness hoelahoep POWERHOOP® Slim (1.4 kg)

Armen hoelahoep (2 stuks)

Op Body Plus 'gezondheid, fittness, verzorging' is alles over sport te vinden: waaronder hula hoops en specifiek Armen hoelahoep (2 stuks)

 Sportbay

Sportbay.nl is een webwinkel voor de beste deals in de meest populaire sport- en vrijetijdsproducten. Hun missie van is het aanbieden van merkproducten met hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Bij Sportbay.nl kunt U campingproducten kopen met 50% korting. Daarnaast zijn de Hula Hoops een echte bestseller, vanwege de hoge kwaliteit en aantrekkelijkste prijs. Tevens kunt U bij Sportbay.nl terecht voor fitnessproducten van hoge kwaliteit, fietsaccessoires, zoals: kinderzitjes en Kryptonite sloten. Wat betreft vrijetijdsproducten kunt U terecht voor trampolines, hangmatten, pokersets en meer.

Sportbay.nl werkt direct samen met de fabrikanten en de grootste warenhuizen van Europa. Daardoor kunnen zij soms producten aanbieden met 50 tot 60% ten opzichte van de adviesprijs. 60% van het assortiment wordt direct geleverd vanuit hun magazijn. Voor fitnessapparatuur hoeft geen verzendkosten betaald te worden. Voor de rest van de producten zijn de verzendkosten € 4,99.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sportbay (hula-hoops)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
gezondheid, fittness, verzorging, sport, hoops, magnetic, bamboo, rugbandage, magnetic, bamboo, rugbandage6793, magnetische, bamboe, rugbandage.lumbar, insportline, magneetband, gemaakt, bamboe, carbonweefsel, germanium., bamboe, carbonvezels, zenden, infrarode, stralen, bloedsomloop, bevorderen, hierdoor, verminderen, tijdens, oefening., bamboe, carbonweefsel, heeft, uitstekende, thermoregulerende, eigenschap, droogt, houdt, onaangename, geuren, vast., weefsel, waarvan, lumbale, gemaakt, heeft, dichtheid, elastisch, zacht, comfortabel,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties