sport | braces | hulpmiddelen

Novamed polsbrace

Op Body Plus 'gezondheid, fittness, verzorging' is alles over sport te vinden: waaronder braces | hulpmiddelen en specifiek Novamed polsbrace (Novamed-polsbrace116530)

Ideaal voor alle middelzware tot zware polsklachten. Verkozen tot nummer #1 polsbrace! Als beste uit de test van maar liefst 16 merken van polsbraces! Wereldwijde bestseller! Spalk is gevormd naar de hand en pols. Geschikt voor overdag, werk, sport en 's nachts  Extreem veel comfort, optimale steun en vingers volledig vrij! Nu tijdelijk 50% korting! Last van uw pols en op zoek naar een lichte, comfortabele polsbrace die uw pols maximale rust biedt voor de nacht, dagelijkse inspanningen, sporten of zwaar werk zodat u z.s.m. van uw klachten af bent? Dan is de Novamed polsbrace uw polsbrace! De polsbrace wordt alom geroemd door onze specialisten en (para)medisch team en is speciaal ontworpen om bij alle polsaandoeningen optimale steun en stabiliteit te bieden tijdens inspanningen bij alle polsproblemen, zonder afbraak te doen aan de bewegingsvrijheid. Zelfs bij intensief gebruik biedt de polsbrace optimale steun en blijft comfortabel en goed op zijn plaats zitten. De polsbrace is dan ook bijzonder populair en wordt al jaren met groot succes gebruikt tijdens inspanningen.


model / type / soort: 8697957650567
maat: S
levertijd: Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, de volgende dag in huis
verzendkosten: � 3.95

EUR: 29.95

Andere producten uit deze categorie

Peroneusveer Super Ortho

Op Body Plus 'gezondheid, fittness, verzorging' is alles over sport te vinden: waaronder braces | hulpmiddelen en specifiek Peroneusveer Super Ortho

Super Ortho Lichtgewicht kniebrace met scharnieren

Op Body Plus 'gezondheid, fittness, verzorging' is alles over sport te vinden: waaronder braces | hulpmiddelen en specifiek Super Ortho Lichtgewicht kniebrace met scharnieren

Super Ortho rugbrace met baleinen (Beige)

Op Body Plus 'gezondheid, fittness, verzorging' is alles over sport te vinden: waaronder braces | hulpmiddelen en specifiek Super Ortho rugbrace met baleinen (Beige)

 Podobrace

Podobrace.nl biedt alle topmerken braces die er op dit gebied te krijgen zijn. De allerbeste producten, geselecteerd door specialisten. Al 32 jaar optimale kwaliteit en service als uitgangspunt. In de webshop staan alleen de veiligste en meest effectieve braces, (sport)zolen en andere hulpmiddelen om overbelasting en beschadiging van spieren, banden en gewrichten te voorkomen.

Voordelen
Podobrace.nl biedt alle informatie die nodig is voor u om tot een aankoop over te gaan, van oriëntatie tot aan de aftersales.

• Een groot assortiment met alle topmerken;
• De producten uitvoerig getest;
• Niet goed geld terug garantie;
• Goede bereikbaarheid en service;
• Voor 18.00 besteld, morgen in huis;
• Uitgebreide betalingsmogelijkheden.

Podobrace.nl behandelt elke bestelling met grootste zorg en besteed regelmatig tijd aan het verbeteren van haar service. Op de site wordt dan ook veel aandacht besteed aan de klantenservice en aftersales.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Podobrace (braces | hulpmiddelen)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
gezondheid, fittness, verzorging, sport, braces, hulpmiddelen, novamed, polsbrace, novamed, polsbrace116530, ideaal, middelzware, zware, polsklachten., verkozen, nummer, polsbraceals, beste, liefst, merken, polsbraceswereldwijde, bestsellerspalk, gevormd, pols., geschikt, overdag, sport, nachtsextreem, comfort, optimale, steun, vingers, volledig, nutijdelijk, kortinglast, lichte, comfortabele, polsbrace, maximale, biedt, nacht, dagelijkse, inspanningen, sporten, zwaar, zodat, z.s.m., klachten, novamed, polsbrace, polsbrace,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties