sport | algemeen

TRAVEL hoelahoep met travel riem

Op Body Plus 'gezondheid, fittness, verzorging' is alles over sport te vinden: waaronder algemeen en specifiek TRAVEL hoelahoep met travel riem (TRAVEL-hoelahoep-met-travel-riem583|1)

Afvallen en uw lichaam in vorm brengen is nooit makkelijker geweest. Hoelahoepen is de meest populaire en nieuwste fitness trend dat plezier combineert met techniek en afvallen. SPORTBAY presenteert de TRAVEL hoelahoep. Dit is een volwassen maat danshoelahoep, die het hoelahoepen makkelijker maakt terwijl u uw lichaam nog wel uitdaagt voor een ongelofelijke en intensieve cardio -en krachttraining. De TRAVEL hoelahoep is een inklapbare fitness en dans hoepel die u gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen! Hij past perfect in een koffer en is makkelijk vast te binden aan de zijkant van een rugzak. Als u een hoelahoeper bent die veel reist en u wilt een makkelijk mee te nemen hoop die makkelijk is om mee te nemen, dan is de TRAVEL hoepel iets voor u. Een vergelijkbaar soort hoelahoep is de Universele Stiletto hoelahoep. Deze is alleen net iets zwaarder maar ook makkelijk mee te nemen!  De TRAVEL hoelahoep kan aangepast worden van 6 tot 5 segmenten voor de meer gevorderde hoepers. Deze hoelahoep is gemakkelijk te monteren en demonteren. Technische omschrijving: Diameter: 106 cm Gewicht: 660 g incl. Travel riem Complete hoop bestaat uit 6 segmenten Diameter pijp: 3 cm Materiaal: EVA gekleurde lint, ABS connector en PE pijp Weet u nog niet zeker welke fitness hoelahoep u moet hebben? Raakt u de weg kwijt tussen al die verschillende soorten en niveaus? Check onze kieswijzer en maak de juiste keuze!


merk: Travel Hoop
levertijd: 0 werkdagen
verzendkosten: � 4.99

EUR: 26.90

Andere producten uit deze categorie

TRAVEL hoelahoep met travel riem

Op Body Plus 'gezondheid, fittness, verzorging' is alles over sport te vinden: waaronder algemeen en specifiek TRAVEL hoelahoep met travel riem

Fitness hoelahoep POWERHOOP® Slim (1.4 kg)

Op Body Plus 'gezondheid, fittness, verzorging' is alles over sport te vinden: waaronder algemeen en specifiek Fitness hoelahoep POWERHOOP® Slim (1.4 kg)

Trimm HIMLITE-DSL lightgewicht tent

Op Body Plus 'gezondheid, fittness, verzorging' is alles over sport te vinden: waaronder algemeen en specifiek Trimm HIMLITE-DSL lightgewicht tent

 Sportbay

Sportbay.nl is een webwinkel voor de beste deals in de meest populaire sport- en vrijetijdsproducten. Hun missie van is het aanbieden van merkproducten met hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Bij Sportbay.nl kunt U campingproducten kopen met 50% korting. Daarnaast zijn de Hula Hoops een echte bestseller, vanwege de hoge kwaliteit en aantrekkelijkste prijs. Tevens kunt U bij Sportbay.nl terecht voor fitnessproducten van hoge kwaliteit, fietsaccessoires, zoals: kinderzitjes en Kryptonite sloten. Wat betreft vrijetijdsproducten kunt U terecht voor trampolines, hangmatten, pokersets en meer.

Sportbay.nl werkt direct samen met de fabrikanten en de grootste warenhuizen van Europa. Daardoor kunnen zij soms producten aanbieden met 50 tot 60% ten opzichte van de adviesprijs. 60% van het assortiment wordt direct geleverd vanuit hun magazijn. Voor fitnessapparatuur hoeft geen verzendkosten betaald te worden. Voor de rest van de producten zijn de verzendkosten € 4,99.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sportbay (algemeen)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
gezondheid, fittness, verzorging, sport, algemeen, travel, hoelahoep, travel, travel, hoelahoep, travel, riem5831, afvallen, lichaam, brengen, nooit, makkelijker, geweest., hoelahoepen, meest, populaire, nieuwste, fitness, trend, plezier, combineert, techniek, afvallen.sportbaypresenteert, travel, hoelahoep., volwassen, danshoelahoep, hoelahoepen, makkelijker, maakt, terwijl, lichaam, uitdaagt, ongelofelijke, intensieve, cardio, krachttraining.de, travel, hoelahoep, inklapbare, fitness, hoepel, gemakkelijk, overal, nemen, perfect,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties