sport | algemeen

€50 SPORTBAY Cadeaubon

Op Body Plus 'gezondheid, fittness, verzorging' is alles over sport te vinden: waaronder algemeen en specifiek €50 SPORTBAY Cadeaubon (50-SPORTBAY-Cadeaubon1463)

De Sportbay sport cadeaubon is het antwoord op de vraag die u hoofdpijn bezorgd. Als u niet kunt beslissen wat u uw vriend of geliefde wilt geven, of u heeft geen tijd om een cadeau te kopen, laat ze zelf beslissen wat ze willen kopen! Koop de Sportbay sport cadeaubon voor een gewenst bedrag en ontvang deze in no-time in uw mailbox. U hoeft hem alleen nog maar uit te printen. Met deze bon kunt u alle producten kopen uit ons assortiment online winkelen en we hebben het allemaal. Cadeaus voor vrouwen, cadeaus voor mannen of cadeaus voor kinderen, iedereen zal vinden wat hij nodig heeft. Het is de perfecte last-minute cadeau oplossing!   Bestel uw cadeaubon als volgt: Voeg de gewenste cadeaubon in uw winkelwagen en ga door naar de kassa Wanneer u bij de samenvattingspagina van het bestelproces bent (direct na het kiezen van de betaalmethode), geeft u ons de naam (of leuke bijnaam) van de persoon voor wie die bon bedoelt is, een persoonlijke boodschap (optioneel) en de naam waarmee u de bon wilt ondertekenen. Bevestig uw bestelling   U zult de cadeaubon binnen 3 uur na het afrekenen in uw mailbox ontvangen. Dat is het, het beste cadeau om te geven is al klaar! Wij denken dat het belangrijk is om het volgende te weten (Voorwaarden): Deze cadeaubon kan als geheel of gedeeltelijk gebruikt worden bij aankopen bij www.sportbay.nl Dee cadeaubon is alleen goed voor een enkele transactie het resterende bedrag is niet inwisselbaar voor contact geld of voor een andere bestelling. Deze cadeaubon kan niet ingeruild worden of ingewisseld worden voor contant geld. Indien de waarde van de cadeaubon lager is dan de gekozen artikelen, dient het resterende bedrag bijbetaald te worden. Alle cadeaubonnen zijn 12 maanden geldig, vanaf de datum van afgifte. Eventuele terugbetalingen voor goederen of diensten, betaald door cadeaubonnen zal ook weer in de vorm van een bon teruggegeven worden. Kortingscodes kunnen niet in combinatie met deze bon gebruikt worden. Tijdens kantoor uren, wordt de bestelde cadeaubon binnen 3 uur verzonden naar het e-mail adres dat gebruikt wordt in het bestelproces. Buiten kantooruren wordt een cadeaubon binnen 24 uur verzonden.  


merk: Sportbay®
levertijd: 1 werkdagen
verzendkosten: � 4.99

EUR: 50.00

Andere producten uit deze categorie

TRAVEL hoelahoep met travel riem

Op Body Plus 'gezondheid, fittness, verzorging' is alles over sport te vinden: waaronder algemeen en specifiek TRAVEL hoelahoep met travel riem

Fitness hoelahoep POWERHOOP® Slim (1.4 kg)

Op Body Plus 'gezondheid, fittness, verzorging' is alles over sport te vinden: waaronder algemeen en specifiek Fitness hoelahoep POWERHOOP® Slim (1.4 kg)

Trimm HIMLITE-DSL lightgewicht tent

Op Body Plus 'gezondheid, fittness, verzorging' is alles over sport te vinden: waaronder algemeen en specifiek Trimm HIMLITE-DSL lightgewicht tent

 Sportbay

Sportbay.nl is een webwinkel voor de beste deals in de meest populaire sport- en vrijetijdsproducten. Hun missie van is het aanbieden van merkproducten met hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Bij Sportbay.nl kunt U campingproducten kopen met 50% korting. Daarnaast zijn de Hula Hoops een echte bestseller, vanwege de hoge kwaliteit en aantrekkelijkste prijs. Tevens kunt U bij Sportbay.nl terecht voor fitnessproducten van hoge kwaliteit, fietsaccessoires, zoals: kinderzitjes en Kryptonite sloten. Wat betreft vrijetijdsproducten kunt U terecht voor trampolines, hangmatten, pokersets en meer.

Sportbay.nl werkt direct samen met de fabrikanten en de grootste warenhuizen van Europa. Daardoor kunnen zij soms producten aanbieden met 50 tot 60% ten opzichte van de adviesprijs. 60% van het assortiment wordt direct geleverd vanuit hun magazijn. Voor fitnessapparatuur hoeft geen verzendkosten betaald te worden. Voor de rest van de producten zijn de verzendkosten € 4,99.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sportbay (algemeen)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
gezondheid, fittness, verzorging, sport, algemeen, sportbay, cadeaubon, sportbay, cadeaubon1463, sportbay, sport, cadeaubon, antwoord, vraag, hoofdpijn, bezorgd., beslissen, vriend, geliefde, geven, heeft, cadeau, kopen, beslissen, willen, kopen, sportbay, sport, cadeaubon, gewenst, bedrag, ontvang, mailbox., hoeft, alleen, printen.met, producten, kopen, assortiment, online, winkelen, hebben, allemaal., cadeaus, vrouwen, cadeaus, mannen, cadeaus, kinderen, iedereen, vinden,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties